Bejelentkezés

Email cím:

Jelszó:

Regisztráció Elfelejtettem a jelszavam

Rólunk
A VáltsVelünk.hu portál
A VáltsVelünk.hu portál egy ingyenes és független szolgáltatás összehasonlító és váltó portál. A jelenlegi szolgáltatási kör az ADSL internet és a mobilinternet területét fedi le.
Céljaink
Célunk, hogy a későbbiekben a legtöbb szolgáltatási területen összehasonlítási és váltási lehetőséget biztosítsunk felhasználóinknak. Az elérhető kedvezmények nagyságát felhasználóink növelhetik, amennyiben több szolgáltatási területen is portálunkon keresztül váltanak a jelenleginél kedvezőbb árú szolgáltatásokra. Felhasználóink hűségét folyamatos nyereményakciókkal kívánjuk meghálálni.
Távközlés
A távközlés területén elsősorban a hazai 1,5 millió ADSL és kábelmodemes előfizető számára szeretnénk bemutatni a jelenlegi előfizetésükre a piacon elérhető ajánlatokat, megteremtve a lehetőségét a műszakilag és kereskedelmileg legjobb ajánlatra történő váltásnak. Szolgáltató partnereink folyamatos internet akciói között válogathatnak látogatóink.
Elégedettség mérés
A portálunk segítségével történt szolgáltató váltást követően kapcsolatunk felhasználóinkkal nem zárul le. Visszajelzéseket gyűjtünk felhasználóinktól az új szolgáltatónál tapasztaltakról. Ezen ügyfél elégedettségi felméréseket beépítjük szolgáltató összehasonlító elemzésünkbe és az elérhető sávszélesség és árak mellett ügyfél elégedettségi indexet is csatolunk az adott szolgáltató ajánlatához.
Kapcsolat
Amennyiben az Ön cége internet szolgáltató és partnerünk kíván lenni, kérjük lépjen velünk kapcsolatba.
Weboldal üzemeltetője
  • Cég elnevezése: Váltsvelünk.hu Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
  • Rövidített elnevezés: Váltsvelünk.hu Kft.
  • Székhely: 6430 Bácsalmás, Ady Endre utca 48.
  • Cégjegyzékszám: 03-09-117727
  • Adószám: 14676705-2-03
  • Alapítás éve: 2009